Leuk dat je komt kijken! Dus jij bent op zoek naar een front-end developer? Naar iemand die graag in een team werkt, altijd wil leren en nieuwe ervaringen wil opdoen?

Fijn! Want ik ben op zoek naar een leuk team dat ik zou kunnen versterken. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen in de richting ICT Media & Design. Mijn ervaring ligt op het gebied van HTML, CSS, en JavaScript.

Als je meer over me wilt weten lees dan mijn CV hieronder, en als het je allemaal aanspreekt, kan je me mailen.

Hopelijk tot ziens,
Lody

Personalia

Naam
Borgers
Voornamen
Lody Lamarr
Mailadres
Je kan me hier bereiken.
Burgerlijke staat
Ongehuwd
Geboortedatum
07 dec 1989
Geboorteplaats
Eindhoven
Geslacht
Man
Nationaliteit
Nederlandse
Rijbewijs
AM/B
Referenties
Die kan je aan me vragen.
Naam
Borgers
Voornamen
Lody Lamarr
Telefoonnummer
(06) 15 07 04 08
Burgerlijke staat
Ongehuwd
Geboortedatum
07 dec 1989
Geboorteplaats
Eindhoven
Geslacht
Man
Nationaliteit
Nederlandse
Rijbewijs
AM/B
Referenties
Die kan je aan me vragen.

Opleidingen

In 2008 begon ik mijn studie aan de Fontys Hogescholen voor ICT, in de richting Media & Design. Daar heb ik veel mogen leren over de wereld van (online) media en heb ik enkele projecten opgezet. Nadat ik mijn afstudeerstage succesvol heb afgesloten, ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie waar ik de richting Creatief heb gevolgd. Campagnes, art direction en copywriting, waarvan het laatste echt mijn passie is!

Wil je enkele van mijn projecten zien? Ik kan het een en ander ook persoonlijk demonstreren.

In een notendop..

2008-2012
ICT Media & Design
Fontys Hogescholen
2011-2012
Minor Small Business and Retail
Fontys Hogescholen
2009 + 2010
Minor Gamedesign
Fontys Hogescholen
2012-2014
Communicatie
Fontys Hogescholen

Stages

In mijn 6-jarige schoolcarriére heb ik 3 stages gelopen. Mijn eerste stage was het opzetten van een Drupal webshop (die helaas gestopt, maar nog wel in de lucht is). Puur front-end werk, met een analyse van bestaande webshops en mijn eerste usability study.

In mijn tweede stage werd usability een centrale factor. Hoe ontwerp je een interface voor een zoekaggegrator, hoe structureer je bergen met informatie en breng je dat op een overzichtelijke wijze naar de gebruiker. En hoe pas je dat toe op mobile? Deze stage introduceerde mij in de wereld van responsive webdesign en leverde een 9 op bij mijn eindpresentatie (zie onder).

Bij Communicatie heb ik stage mogen lopen bij een van de energiekste jonge bedrijven van Nederland! Ik heb onder meer Facebookcampagnes voor Ditzo en Pedigree opgesteld, Facebookposts voor M&M's gemaakt en een zeer succesvol kerstpakketje voor 50 klanten bedacht.

In een notendop..

2010
Front-end stage
Een webshop gemaakt met Drupal en Ubercart. Hierbij heb ik een eigen thema ontwikkeld op basis van het ontwerp van de designer, dat gefundeerd werd door mijn onderzoek naar andere webshops.
(factor tachtig) in Liempde
2011
Afstudeerstage
Een usabilityopdracht: ontwikkel een nieuwe en duidelijke zoekinterface waarbij mensen nog meer uit hun zoekopdracht (en -resultaten) kunnen halen. Veel theoretisch onderzoek, maar ook veldonderzoek met enkele grote bedrijven in het land.
In verband met een n.d.a. mag ik helaas geen details verklappen van deze opdracht.
Square Information Systems in Roermond
2013
Communicatiestage
Hier heb ik Facebookcampagnes en -posts mogen bedenken en uitzetten voor klanten als Pedigree, Hartstichting en Ditzo. Daarnaast heb ik ook een goed ontvangen kerstidee bedacht en uitgevoerd voor hun klanten!
We Are Blossom in Eindhoven

Presentaties

Hoe geef je een eindpresentatie over je stage, als het niet mag gaan over het eindproduct? Simpel: je vertelt over de technieken die je hebt gebruikt! Dus heb ik voor een groep leken begrijpelijk gemaakt wat responsive webdesign inhoudt en waar de gevaren zitten. En daar heb ik een 9 voor gekregen. Dezelfde presentatie heb ik ook bij het gerenomeerde ICT bedrijf Kresco mogen doen. Daarnaast heb ik heb 2 keer een introductiecollege hierover gegeven bij ICT Media & Design.

In een notendop..

2012
Afstudeer presentatie over responsive webdesign
Voor mijn docenten, stagebegeleider en vrienden/familie heb ik mogen uitleggen wat responsive webdesign inhield. Ik werd ter plekke gevraagd om een introductie college te geven aan de tweede klas op de opleiding.
2012
Responsive webdesign presentatie
Bij Kresco heb ik mijn afstudeerpresentatie in een uitgebreider format gehouden om de ontwikkelaars daar te introduceren met het concept. Ze passen dit toe bij hun eigen projecten, waaronder hun bedrijfswebsite.
Kresco in Nieuwkuijk
2012 + 2013
College bij Fontys Hogescholen voor ICT
Als introductie voor de leerlingen op FHICT, heb ik tweemaal een gastcollege mogen geven. Hier werd het een uitgebreidere (en bijgewerkte) versie van mijn afstudeerpresentatie gegeven.
Fontys Hogescholen

Skills

Maar wat kan ik nu echt? Na een paar jaar Visual Basic en .NET te hebben geprogrammeerd op mijn zolderkamertje ben ik me gaan richten op semantische HTML, DRY en modulaire CSS (3), en pure JavaScript. Daarnaast heb ik ook veel uren besteed aan PHP. Ik heb veel met jQuery gewerkt maar mijn voorkeur gaat uit naar vanilla JavaScript. En als er iets nieuws en interessants voorbij komt duik ik graag in de broncode en documentatie!

Teamverband

Op school en stage heb ik veel in teamverband gewerkt. Mijn kwaliteiten op dit gebied zijn onder meer het om kunnen gaan met meerdere persoonlijkheden in een team, het aangaan van confrontaties. Ik heb veel teamvergaderingen gehad op school, waar ik bij sommige de voorzittersrol op me nam.

Klantgericht

Met klanten ben ik altijd professioneel, rustig en correct, ongeacht de situatie. In mijn bijbaan ben ik als meldkamer medewerker een landelijk aanspreekpunt in het geval van vragen, opmerkingen, klachten en escalaties. Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Planning

Op school heb ik veel te maken gehad met planningen en deadlines, vooral bij het afstuderen. Ik kan hierin nog steeds groeien, maar met een duidelijke planning aan de muur kan ik bijna alles aan!

Communicatief

Ik beheers Nederlands en Engels in woord en geschrift, luister goed naar wat mensen zeggen en als ik iets niet helemaal begrijp stel ik meteen vragen.

Programma's
Coda 1/2
Adobe Illustrator
Adobe Dreamweaver
Microsoft Office
Apple iWork
Adobe Flash
Adobe InDesign
Adobe Photoshop
Development
HTML
CSS
SASS & LESS
Javascript
jQuery
PHP
MySQL
Microsoft .NET
Flash Actionscript 3
Kwaliteiten
In teamverband werken
Professioneel werken
Nieuwe technieken leren
Responsive webdesign
Nederlands (spraak, lezen en schrijven)
Engels (spraak, lezen en schrijven)
Responsive webdesign
Meesterlijke gitaarsolo's
Call of Duty: Black Ops 2
Koken
Wiskunde

En verder...

...Wat doe ik als ik niet achter een computerscherm zit?

Muziek

Is mijn passie! Het is er met de paplepel ingegoten door mijn musicerende familie. Mijn vriendin is zelfs jaloers op de aandacht die ik geef aan mijn gitaren en versterker. Als het uitkomt, dan sta ik met mijn familie op podium. Gitarist, voormalig drummer (daar niet helemaal van afgekickt), zanger-in-spe en liedjesschrijver. Er is bijna niks leuker dan het weekend aftrappen achter een microfoon!

Films

Maar als ik toch even uit moet rusten pak ik er een filmpje bij. Veel films hebben de revue gepasseerd en vele gaan er volgen, waaronder *alle* klassiekers van de afgelopen 100 jaar.

Oh ja, geesten en kettingzagen zijn voor mij een no-go!

Overtuigd?

Dan hoor ik graag van je!

  • Je kan me tweeten:

Of een berichtje sturen: